Top

Inbrengen van kleding

Kleding en speelgoed inbrengen


Vooral met kinderen komt het nog wel eens voor dat men met een stapel kleding, tassen en/of accessoires zit die te klein zijn geworden, of niet meer in de smaak valt, of niet van het juiste seizoen is. 


Veel van deze spullen is vaak nog TE GOED om zomaar weg te gooien of zelfs weg te geven. Wij hebben hiervoor een oplossing voor u!!

Wanneer u kleding, spul en/of prul inbrengt bij babykreten, zorgen wij ervoor dat het verkocht wordt! U hoeft hier helemaal niets voor te doen en u ontvangt maar liefst 50% van de opbrengsten!!

Dit bespaart u een hoop tijd en toestanden, terwijl u betaald krijgt!! 
Interesse? Aanmelden kan per email. Ga dan naar "CONTACT" en vul het formulier in. Vermeld hierin uw naam, en een omschrijving van de spullen die u wenst in te brengen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Dan sturen wij u een inbreng formulier per mail. Deze kunt u dan per ingevuld samen met de spullen naar ons toe sturen per post of langs brengen. Ook kunt u ons fotos opsturen en houdt u de kleding, wanneer deze verkocht is wordt het geld op uw rekening bijgeschreven.
 

Kleding dat niet binnen 2 maanden verkocht is wordt gedoneerd aan een goede doel.